Personvernerklæring

Hos www.aabk.net, som man får tilgang til fra www.aabk.net, er en av våre høyeste prioriteringer personvernet til våre besøkende. Denne Personvernerklæringen forteller hva slags informasjon som samles inn og lagres av www.aabk.net og hvordan vi bruker denne informasjonen. 

Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om vår Personvernerklæring ber vi deg vennligst om å ta kontakt med oss. 

Personvernforordning (General Data Protection Regulation GDPR)

Vi er en Datakontrollør av informasjonen din.

www.aabk.net sitt juridiske grunnlag for å samle inn og bruke den personlige informasjonen som er beskrevet i denne Personvernerklæringen avhenger av den Personlige Informasjonen vi samler inn og den spesifikke konteksten hvor vi samler inn informasjonen: 

  • www.aabk.net trenger å oppfylle en kontrakt med deg 
  • Du har gitt www.aabk.net tillatelse til å gjøre det
  • Det å behandle din personlige informasjon er i www.aabk.net sin legitime interesse
  • www.aabk.net trenger å følge lovverket

www.aabk.net vil oppbevare din personlige informasjon kun for så lenge som det er nødvendig for formålene beskrevet i denne Personvernerklæringen. Vi vil oppbevare og bruke informasjonen din i den grad det er nødvendig for å oppfylle våre juridiske forpliktelser, løse tvister og håndheve retningslinjene våre. 

Hvis du er bosatt i det Europeiske Økonomiske Samarbeidsområde (EØS), så har du visse rettigheter knyttet til databeskyttelse og personvern. Hvis du ønsker informasjon om hva slags Personlig Informasjon vi har om deg og hvis du ønsker at denne informasjonen fjernes fra våre systemer ber vi deg vennligst om å kontakte oss. 

I visse omstendigheter har du de følgende personvernrettighetene:

  • Rett til å få tilgang til, oppdatere eller slette informasjon vi har om dag. 
  • Rett til endring og rettelse. 
  • Rett til å protestere. 
  • Rett til å begrense. 
  • Rett til dataportabilitet. 
  • Rett til å tilbaketrekke samtykke. 

Loggfiler

www.aabk.net følger en standard prosedyre med å bruke loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsider. Alle webhotellselskaper gjør dette og det er en del av en hostingside sine analyser. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluder Internettprotokoll (IP)-adresser, nettlesertype, internettleverandør (ISP), dato- og tidsstempel, henvisende/avsluttende sider, og muligens antallet klikk. Dette er ikke linket til noen form for informasjon som er personlig identifiserende. Formålet med denne informasjonen er å analysere trender, administrere nettsiden, å følge brukernes bevegelser på nettsiden og å samle inn demografisk informasjon. 

Personvernerklæringer

Du kan se på denne listen for å finne Personvernerklæringen for alle markedsføringspartnere hos www.aabk.net.

Tredjeparts reklameservere eller reklamenettverk benytter teknologier som informasjonskapsler (cookies), JavaScript eller nettknagger (Web Beacons) som benyttes i deres respektive reklamer og linker som dukker opp på www.aabk.net, som sendes direkte til brukernes nettlesere. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes for å måle hvor effektive markedsføringskampanjene deres er og/eller for å tilpasse markedsføringsinnholdet som du ser på nettsidene du besøker. 

Vær opperksom på at www.aabk.net ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av slike tredjeparts markedsførere.

Personvernerklæring for tredjeparter

www.aabk.net sin Personvernerklæring gjelder ikke for andre markedsførere eller nettsider. Derfor anbefaler vi at du leser Personvernerklæringene til disse respektive tredjeparts markedsførerne for å finne mer detaljer informasjon. Det kan inkludere informasjon om deres prasksiser og hvordan man melder seg ut av enkelte valg. 

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler via innstillingene i nettleseren din. Mer detaljert informasjon behandling av informasjonskapsler i spesifikke nettlesere finner man på nettlesernes respektive nettsider. 

Barns informasjon

Et annet stort fokusområde for oss er å sørge for ekstra beskyttelse for barn som bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og verger til å observere, delta i og/eller overvåke og veilede barns nettaktivitet. 

www.aabk.net samler ikke vitende inn Personlig Identifiserende Informasjon om barn under 13 år. Hvis du mistenker at ditt barn har oppgitt den slags informasjon på vår nettside oppfordrer vi på det sterkeste å kontakte oss umiddelbart, så vil vi gjøre alt vi kan for å fjerne slik informasjon fra våre databaser så fort som mulig. 

Personvernerklæring kun for nett

Personvernerklæringen vår gjelder kun for våre nettaktiviteter og gjelder for besøkende til nettsiden vår i henhold til informasjon som de delte og/eller innsamler hos www.aabk.net. Denne erklæringen gjelder ikke for informasjon som har blitt samlet inn offline eller via andre kanaler enn denne nettsiden. 

Samtykke

Ved å bruke nettsiden vår samtykker du herved til vår Personvernerklæring og godtar betingelsene i denne.